Lifestyle,  Resor

Så var dem dagarna över…

Från gårdagens promenad i skogen!

Godmorgon på er! 

Vilka fina dagar jag haft hemma i Göteborg denna gång. Det var perfekt för mig att inte ha så mycket planerat och det sista jag gjort är att stressa, precis vad jag behövde. Igår tog jag mig ut i skogen för en lugn promenad efter att jag sovit ut en extra timma och ätit en god frukost och druckit bryggkaffe (!!!!). Det var riktig höstkänsla i luften och så himla frisk och härlig luft. Jag uppskattar inte promenader annars men här hemma är det så fridfullt och mysigt att gå i skogen, så det är nästan ett måste varje gång jag kommer hem.

Vid ett åkte jag in till stan och mötte upp en av mina närmsta vänner Philip på en lunch. Vi åt varsin sallad på Deli och det var så himla gott, älskar Deli. Vi satt och pratade och sedan gick vi vidare och kikade på lite kläder och köpte kaffe. Har inte träffat honom sedan i somras så det var verkligen på tiden.

På kvällen kom mormor hem till oss och vi lagade havskatt i ugn med potatis och broccoli. MUMS. Jag har alltid älskat min mormors och mammas mat så jag NJUTER verkligen av att få äta när dem har lagat. Vi satt länge och åt och kom in på djupa samtal om min barndom och vi pratade också mycket om hur olika det är med minnen från barndomen. Jag har sådant otroligt bildminne och minns väldigt mycket från hela min uppväxt, medan några av mina barndomsvänner knappt minns någonting. Tycker det är så intressant det där. Min mormor och mamma är likadana som mig, minns otroligt mycket från sin barndom och har alltid mycket att återberätta och det tycker jag är så fint. Längtar tills jag kan göra det för mina barn och barnbarn också.

Hur är ni? Minns ni mycket från barndomen eller inte? Berätta gärna!!!

Jacka – HÄR (adlink)

Imorse klev jag upp efter åtta, hoppade in i en dusch och kokade sedan upp kaffe. Min taxi var bokad vid tio så jag hade en lugn morgon för mig själv idag. Packade ihop mig och lyssnade på poddar.

Och nu sitter jag incheckad och klar i loungen och dricker lite kaffe. Även om dagarna har gått snabbt här så längtar jag hem till G nu, som vanligt… 😉 Vi har en rolig helg framför oss så det känns mysigt. Bland annat ska jag iväg på en lunch med alla tjejer i laget innan matchen på lördag och det ska bli så kul! Berättar mer om det när jag kommer hem till Belgien. 😀

 Nu ska jag kila iväg och köpa med mig lite lösgodis (ett måste när jag är i Sverige) och sen ska jag stiga på mitt plan!

Vi hörs snart! PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *