Belgien,  Lifestyle

Som ett brev på posten

Hej från sjukstugan…. Eller, jag är ju inte sådär hemskt sjuk men höstens första förkylning har definitivt kommit som ett väntat brev på posten. Jag tyckte väl nästan att min vardag flöt på alldeles för bra, haha, är det inte alltid så? När man mår som bäst så kommer en elak liten bacill och bosätter sig i kroppen.

Hur som helst så är jag iallafall inte sådär jättesjuk. Är mest snuvig men det räcker för att jag ska tycka det är superjobbigt. Men jag är glad att jag än så länge fått slippa ont i halsen och feber, jag kan liksom fortfarande vara igång. Dock har jag avstått från träningen nu i två dagar och funderar på att göra det även imorgon. Vill verkligen inte att det ska bli värre så jag tror det blir bäst att stanna hemma, boosta mig med vitaminer och vatten och vila. Är ni också sjuka? 

Vi har iallafall besök av Jesper från Sverige och igår var vi på fotbollsmatch, idag har jag och Jesper sprungit några ärenden på stan och nu har G kommit hem så det blir att mysa några timmar innan middagen. 🙂

Ville bara slänga in en update till er!

Vi hörs snart. <3 PUSSAR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *