Belgien,  Lifestyle

Söndag

Hej finafina ni. <3 

Hoppas ni mår fint! Med mig är det bara bra, jag måste bara säga tack till er som skickade mig DM:s igår efter mitt blogginlägg. Ni är för fina och det kändes fint att prata om något som jag vet att andra har eller har haft det jobbigt med också, och ni tyckte det var skönt att kunna känna igen sig. Jag blev iallafall väldigt glad över att ni tog er tiden att skriva till mig! <3

Resten av gårdagen blev iallafall bra. Jag kände att det var skönt att få ha skrivit av mig lite under morgonen så jag bara kunde ta det lugnt resten av dagen! Det spöregnade ute så jag och G var bara inomhus tills han åkte iväg på bortamatch. Då gjorde jag mig en riktigt god pasta till lunch och sen storstädade jag hela lägenheten med en podcast i bakgrunden. 

Och under dagen gjorde jag ett ärende och såg ut såhär. Polo från Chiquelle, jacka Dsquared2 och mössa från Monki. Det är deras classic beanie som jag har tre färger av nu! Ni frågar ofta om mina mössor och dem är alla från monki i samma modell.

Idag är det söndag och min morgon har varit lugn hittills. Jag älskar känslan av att vakna upp i ett nystädat hem. <3 Jag har precis haft en fukt-mask i ansiktet och tänkte göra mig min andra kopp kaffe för dagen. Idag får vi lite besök så senare ikväll ska vi iväg på restaurang! Blir nog en mysig söndag tror jag.

Vad ska ni göra idag? 🙂

PUSS OCH KRAM

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *