Belgien,  Lifestyle

Söndagsmode

Regnet öser ned utanför fönstret och jag har nyss lagt på en ansiktsmask i ansiktet. Känner att jag behöver all boost jag kan just nu i huden, vill fylla på med fukt och vitaminer så man kan glowa lite extra såhär i regnet. Kanske var man lite naiv ändå och trodde att värmen var här för att stanna? Äsch, jag tror dock att den kommer tillbaka inom en snar framtid, det är faktiskt inte så himla kallt ute ändå, och regnet behövdes, speciellt för att lugna allt pollen som irrat runt den senaste veckan.

Idag är det söndag och jag har en äkta söndagskänsla, minus söndagsångesten då. Det är sällan jag har söndagsångest, eller jag skulle nog säga att jag aldrig har söndagsångest. Däremot har man ju aldrig fredagskänsla heller i detta hemmet. Men idag har jag trots allt en mysig känsla i kroppen som bara skriker SÖNDAG.

Vi startade dagen med gröt imorse och nu har G åkt iväg på bortamatch. Den spelas tidigt för en gångs skull, men som jag nämnde lite snabbt igår så är det en riktigt viktig match och jag är skitnervös. Jag är verkligen aldrig nervös inför matcher men nu är det verkligen jättespännande… Vi håller tummarna för dem idag, eller hur!!! <3Jag har dessutom varit usel på att ta bilder under helgen, har liksom glömt bort det. Vilket har varit rätt skönt. Som ni såg så var det en riktig fixar-dag här hemma igår och det kommer fortsätta idag med. Jag blev inte klar med garderoben igår så det måste jag fortsätta med idag. Ni kanske inte visste det om mig men jag fullkomligt älskar att städa, jag älskar att ha det rent runt om mig och jag slappnar av som mest när det är ordning och reda i hemmet. SÅ idag ska jag sätta igång lite poddar och dona här hemma fram tills matchstart.

Jag hoppas ni får en underbar söndag, stor kram till er! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *