Belgien,  New in

Sovmorgon

Godmorgon hjärtanen! 

Hoppas allt är fint med er. Med mig är det toppen! Tog en rejäl sovmorgon idag, tror det behövdes. Gustav åkte iväg på bortamatch tidigt imorse så jag somnade om efter att han pussat mig hejdå. Vaknade vid elva igen och steg då upp för att ordna lite frukost. Det blev en repris på det jag åt igår, en smoothiebowl, juice och en kaffe. Igår kom vi i ordning mer här hemma. Vi köpte äntligen soffbord som vi vart utan ett bra tag nu, men det var skönt att vänta lite och köpa något vi verkligen tycker om. Vi hittade dessa borden på Leen Bakker och föll direkt, så klassiska och fina! Det blev väldigt fint så fort dem kom på plats. HÄR hittar ni dem om ni känner för att beställa dem ifrån Belgien. 🙂 (jag hörde dock i affären att dem kan variera i träet från bord till bord, bara så att ni vet om det!)

Sedan hämtade vi även upp ett balkongset med två stolar och ett litet bord som ska få stå på vår lilla balkong. Tänker att dem ska få stå där solnedgången landar, tänk att få sitta där om kvällarna och skåla med ett glas bubbel….. MYS!! Ska se om jag kan skruva ihop dem nu medan Gustav är iväg. Har inget annat bättre för mig idag ändå, väldigt skönt faktiskt. Och vet ni? DET REGNAR! Gissa om jag är lycklig nu när jag slipper smälta bort? :))))Nu är kaffekoppen ovan uppdrucken så jag ska göra mig en till och sedan ska jag ge mig an dem där stolarna. Våra sista matsalsstolar måste också skruvas ihop så det får jag väl ta tag i när jag ändå är igång. Det verkar som att det blir en fixardag idag!

Är det något ni önskar att se här på bloggen? Hojta till isåfall. <3 KRAM

4 Comments

  • Hanna

    Hej! jätte fina soffbord. Klickade in på hemsidan men förstod inte så mycket. Vad kostade borden i svenska kronor samt hur lång leveranstid var det?

    • amandafranzen

      Hej! Förstår det haha… Borden kostar 3286 svenska kronor och vi köpte våra i butik så jag har ingen aning om hur lång leveranstiden tar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *