Lifestyle,  Resor

Stressa ned

Hej på er, fina ni!

Blir så glad av att kika in här och se att ni fortfarande klickar er in även om det ekar ovanligt tomt här sedan jag var hemma i Sverige. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig med min resa hemma i Göteborg och Stockholm denna gång, mitt magkatarr tog totalt över och jag låg sängliggandes mest hela tiden… Var så ledsen över det, men det var inte mycket att göra åt saken. Min kropp hade varit i obalans ett bra tag, varken någon träning eftersom jag varit sjuk, samt ett fullspäckat schema innan jag ens åkte till Sverige. Sen att jag rivstartade min vecka i sverige med en utgång var nog droppen, där sa kroppen ifrån och magkatarret visade sin bästa (värsta…) sida. Trots det är jag såklart glad över veckan hemma, men jag fick inte gjort det jag skulle. Istället blev det mysdagar hemma i soffan framför serier och tekoppar. Solen visade ju sig inte en sekund under hela veckan så jag slapp ha ångest över det iallafall.

Men på fredagen landade en efterlängtad älskling på Landvetter! Det var ju landslagsuppehåll så han passade på att ansluta sig till mig i Göteborg. Helgen blev mysig och jag kände mig lite bättre så vi hann med att träffa lite vänner vilket var jättekul. Men på söndagen checkade vi in på Sankt Jörgen Park för en hotellnatt med spa och det var PRECIS vad vi behövde båda två, har nog inte njutit så mycket på länge, blir nästan tårögd när jag bara skriver om det, så bra var det.

<3<3<3

Vi spenderade hela söndagskvällen inne på spat, bastade, badade, pratade i mängder, skrubbade kroppen och låg inne i eldrummet och bara mös.

Och vi badade länge i den varma utomhuspoolen. <3

Sedan åt vi middag på hotellets fina restaurang innan vi somnade redan vid tio. SÅ. BEHÖVLIGT.

Morgonen efter spenderade vi också på spat, med te, bad och bastu. Sen åt vi deras rawfood buffé innan vi begav oss hemåt igen!

Sankt Jörgen har ju länge varit mitt favoritspa så jag kan VARMT rekommendera er att besöka det om ni är i Göteborg.

På måndagskvällen var det dags att bege oss hemåt till Belgien igen och det kändes faktiskt riktigt skönt. Jag känner ju aldrig av mitt magkatarr hemma i Belgien så jag visste att allt bara kunde bli bättre så fort vi kommit hem igen. <3 Vi kramade om mamma och pappa, som jag nu inte kommer se förrän till jul (!!!) och sedan köpte vi med oss saffransbullar på planet och landade runt åtta i Bryssel igen.

Så summa kardemumma så var det en bergochdalbana för mig hemma i sverige denna gång. Är glad över att mina sista dagar blev magiska iallafall. <3

Vi hörs snart om lite updates från nuet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *