Outfits,  Tips & hjälp

Studentklänningar

– Inlägget innehåller adlinks –

För er som i år tar studenten, fasen så avis jag är på er! Jag saknar inte skolan ett dugg men jag saknar studenten ofta. När jag tänker på min student blir jag så känslosam, det var en dag fylld av lycka. Jag trodde det bara var något man sa, att det skulle vara en av de lyckligaste dagarna i ens liv. Men för mig var det verkligen det, jag hade the time of my life och i samma stund som jag sprang ut från skolans stora port släpptes två stora stenar från mina axlar. Äntligen var det slut, slut på min ångest och en nystart i livet. <3 Jag önskar att jag inte hade förlorat allt mitt bloggmaterial från min förra blogg för jag hade så gärna velat gå tillbaka och läsa om dagarna och tiden innan den stora dagen. Med det sagt, DOKUMENTERA, fota, skriv. Gör allt ni kan för att inte glömma av hur er student och tiden innan var, det är så fint att ha det i efterhand!

Nu ska vi gå in på en lite ytligare sida av studenten och det är just studentklänningar! För mig var det väldigt viktigt att hitta en klänning som kändes väldigt “Amanda”. Jag ville kunna se tillbaka på min student och alltid känna, oj vad jag var fin i min klänning. Men sen var det även några andra punkter jag tänkte på som var viktiga för mig när jag letade klänning.

– Den skulle sitta bekvämt och inte klämma åt på något konstigt ställe.

– Inte heller för flowig, jag ville kunna dansa, hoppa, springa och allt sånt utan att behöva tänka på att dra ner eller hålla ner den för att inte visa allt. 

– Jag personligen ville ha BH under. Det är en smaksak men jag kände att jag ville att allt skulle sitta på plats och kännas bekvämt.

– Inte för kort!

Jag har kikat ut lite klänningar som jag hade valt mellan om jag skulle ta studenten igen. Här kommer dem! 

1 – KLICK // 2 – KLICK // 3 – KLICK

4 – KLICK // 5 – KLICK // 6 – KLICK

7 – KLICK // 8 – KLICK // 9 – KLICK

10 – KLICK // 11 – KLICK // 12 –KLICK

Några härliga bilder från min student! <3

Min klänning hittade jag inne på Mango, jag tror det var typ i maj så jag var sent ute! Ett tips är faktiskt att börja kolla redan nu för jag var lite naiv och insåg inte att sortimentet blev väldigt litet ju närmare studenttiderna det blev. Jag hade tur som hittade den perfekta klänningen ändå! Men jag vet också många som inte hann hitta en bra, så börja kika redan nu. <3

Puss på er och hoppas att ni uppskattar dessa inlägg!

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *