Belgien,  Lifestyle

Sushi och åskväder

Godkväll älskade ni. <3 

Är allt bra med er? Själv mår jag bra, har försökt att acceptera att rutiner tar ett tag att komma in i igen, och att jag kanske faktiskt inte behöver stressa över dem just nu. Istället har jag lagt fokuset på att längta till Mallis på tisdag. Ska bli så skönt. Verkligen. Med det var så välbehövligt med en paus här hemma i Belgien, ladda om, packa upp, tvätta, ja… ni fattar.

Förutom det så åkte jag och Gustav in till Antwerp igår efter hans träning. Vi lämnade in ett par byxor som skulle sys upp och sen strosade vi runt i butiker. Jag hittade massor av fint men inget som fick följa med denna gång. Dock älskar jag att bara vandra runt i butikerna och få inspiration. Kan göra det i timmar!

Rätt som det var så drog världens oväder in över Antwerp. Det SPÖ-regnade, blixtrade och åskade. Så vi skyndade oss att hitta något ställe för middag och sprang då på denna lilla sushi-restaurang som hade en jättemysig uteservering. Vi slog oss ned där med filtar och värmelampor (trots att det var över 25 grader, haha!) och lyssnade på regnet som smattrade ovanför oss. Kan nog varit den mysigaste stunden på länge. Jag och han, under en markis i ett åskväder. <3

För att inte tala om sushin! Den var verkligen grym. Ni kanske vet skillnaden på “snabbsushi” och riktigt bra sushi. Och detta var verkligen ett mer “snabbsushi” ställe men sushin var SÅ bra! Hit kommer vi verkligen att gå tillbaka. Verkade finnas massa god sushi, vi valde att köra på ett säkert kort och beställde in det vi redan visste typ… 😉 Tyvärr minns jag inte vad stället heter men jag får återkomma med det!

Idag:

Imorse hade jag en tid hos Britt på salongen för att göra ett nytt set fransar. Sedan har jag städat lite här hemma och tagit tag i en gigantisk tvätthög som legat och väntat alldeles för många dagar… Jag är oftast den som får sånt gjort direkt men nu har jag bara inte haft ork. Jag ville dock slippa se den där högen varje morgon så idag fick jag ta tag i det, och nu känns det SÅ skönt.

Eftermiddagen har gått ut på att hämta paket, handla mat, och rensa kylskåpet. Det var dags för det med. Men vet ni! Idag när vi var och handlade möttes jag av små fina papperspåsar till vindruvorna istället för dem vanliga plastförpackningarna!!! Blev så glad. 😀 Har även sett att dem bytt ut plastpåsarna i kassan till tygpåsar! Så himla bra. Kul att se en förändring. 🙂

Nu.. har jag landat i soffan… Känner mig riktigt risig i huvudet faktiskt. Vet inte vad det beror på! Har tränat på bra dem senaste dagarna och inte direkt gjort något annat som anstränger mig mer än vanligt. Antar att det bara är en sån period kanske… Ska iallafall komma igång med min sellerijuice igen och se om den kan göra under! Kände mig faktiskt så galet pigg och alert under dem veckorna jag drack det varje morgon. Så ska komma igång igen. 😉

Nu ska jag hjälpa G att laga tacos till middag, sen blir det nog en tidig dejt med kudden ikväll. Hoppas ni får en fin start på midsommarhelgen!

STOR KRAM 

2 Comments

 • Chanel

  Snälla du, i det långa loppet spelar det ingen roll vilken färg på nagellack eller vilka fransar du väljer. Ingen bryr sig nog särskilt mycket ändå!
  Gör något vettigt av ditt liv istället för att fokusera livet på att leva för din partner och ditt utseende! Du är ung och har alla förutsättningar!
  Låter säkert elakt och hårt men dina livsval innebär faktiskt större möjligheter än pengar, märkesvaror, träning, dieter, outfits, gnäll, nagellack, fransar och synligt uppenbara läppinjektioner!
  I all välmening!

  • tony carroll

   Heyy Not sure Who You are But Leave the lady alone with Your shit Comments She Deserves Better especially When You Make It Personal shit!! Ok ??? Shes a Special person And has Given you the Chance To enjoy Some Media and personal Stuff so Don’t Take advantage And most Of all GET A LIFE!!! Now Fuck Off Sorry Amanda Does Not Make Me Happy at all..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *