Belgien,  Lifestyle

Tillbaka hemma + veckans planer, vart åker jag?

Förutom denna ursnygga outfit (som ni ska få se mer av imorgon) så är jag nu på hemmaplan i Mechelen igen och mår BRA. Jag har kommit in i mina rutiner igen och mitt magkatarr har inte visat sig alls sedan vi kom hem (pepparpeppar). Känner mig så tillfreds med tillvaron just nu och jag är dessutom så taggad på saker som sker nu framöver, mer om det längre ned!

Sedan vi kom hem för en vecka sen så har vi verkligen bara tagit dagarna som dem kommit, jag har äntligen kommit tillbaka till träningen igen efter allt som varit och min kropp och knopp älskar mig för det. Mår så jäkla bra av att vara aktiv och utan det så fungerar inte jag, så är det bara. Vi har också för tillfället besök av Gustavs mamma med sambo och vi bara myser, dem hänger på i vår vardag och det är alltid lika mysigt att ha dem här. Dessutom var vi på match igår och Gustav gjorde äntligen sin debut efter en lång och tuff skada! Oj vad mitt hjärta dunkade hårt när han fick kliva på i halvlek. Vad han kämpat dessa månader, har nog aldrig sett honom så motiverad och fokuserad på att ta sig tillbaka. Stolta jag. <3

Det har helt enkelt varit en väldigt bra vecka, och nästa kommer bli ännu bättre tror jag allt!! Tänkte att vi kör en “veckans planer”, så ni hänger med på vad som sker framöver:

Måndag: Träna. Gustav är ledig så vi får se om vi hittar på något roligt! Jag ska publicera ett superkul samarbete på Instagram som ni kommer att ÄLSKA. Måste också packa en väska inför…..

Tisdag: LONDON med min älskade Elsa!!! Äntligen får vi ses igen, senast var liksom på Mallis i Juli så detta kommer bli MAGISKT. <3

Onsdag: LONDON

Torsdag: LONDON + hemgång på eftermiddagen

Fredag: (black friday!!!) Träna på morgonen, publicera ett samarbete och sen träffa upp en tjej i laget i Antwerp för att sedan se killarnas match på kvällen. 

Lördag: Inga planer!

Söndag: Inga planer!

Det kommer bli en magisk vecka med massa tjej-mys och kvalitetstid med min Elsa (följ hennes youtube HÄR) i London. Vi har planerat detta så jäkla länge nu och äntligen är det dags! 😀 Känns skönt med en ledig helg också, vi får se hur den slutar.

Hoppas ni får en underbar söndag och kommande vecka!

PUSS OCH KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *