Resor

Tillbaka i värmen

Hej från Grekland! 

Tanken var ju att vi skulle höras i Sverige men tiden fanns inte riktigt till, jag var så glad att få se Ebba och Lovisa igen och vi hade världens mysigaste tacokväll som slutade med en liten utgång på Port på kvällen. Så kul att träffa massa vänner där! <3 Kvällen slutade dock rätt tidigt då jag dagen efter skulle upp tidigt för att fixa mina fransar och sedan var det ju dags för mig och Lovisa att åka till Landvetter!

Flyget gick vid 18, vi köpte med oss Joe and the Juice <3 Efter tre och en halv timma landade vi äntligen på Rhodos.Idag vaknade vi upp till strålande sol. Vi åt frukost och sedan packade vi ihop oss för en dag på stranden, gud så härligt med sol igen! Eller ja, medelhavet kanske… 😉 Det är ju som ni vet helt galet varmt i Belgien just nu också, haha. Ni förstår vad jag menar. 😉Vi har knappt tagit några bilder idag men det ska vi ändra på resten av veckan. Fokuset är verkligen att få sol, värme och avkoppling. Man märker verkligen vilken fest-ort detta blivit haha, men äsch, det visste vi ju!Till lunch blev det självklart en grekisk sallad! Som jag saknat dessa grönsaker, de solmogna tomaterna är ju BOMB! <3 Mums alltså. Efter lunch gick vi tillbaka till stranden för ännu några timmar av sol och bad. Bästa jag vet, och jag älskar att Lovisa är likadan. 😉

NU har vi alldeles precis kommit hem och är nyduschade efter ett GRYMT gympass!! Tanken var att “småträna lite” under veckan, lite HIIT och intervaller kanske… Det slutar med att vi skaffat oss en-veckas gymkort, haha så kan det gå! Nej men vi fick tips om ett bra gym och det kändes så skönt att få träna styrka igen, herregud vad jag saknat det, så denna vecka ska jag äntligen komma igång med det igen! <3 Idag blev det ben och satan vad det känns redan, svettigt var det också kan jag lova, ni kan ju kika på Lovisas instastory så ser ni själva… 😉 (@lovisaforsman).Nu ska vi byta om och sedan blir det middag, vi är SÅ hungriga!

Vi hörs imorgon älsklingar! 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *