Belgien,  Lifestyle

Torsdags-trött

Hej på er! Mår ni bra? Med mig är det bra men jag är SÅ trött nu för tiden.. Känner mig väldigt sliten trots att det inte hänt så mycket (förutom London) dem senaste dagarna. Vet inte varför? Ska bli bättre på att dricka vatten om dagarna och lite annat sånt där, någon som har tips på hur man blir av med denna konstiga tröttheten? Just nu känner jag mig inte alls redo för att resa imorgon och hade helst av allt inte heller gjort det. Men kan inte missa denna helgen i Sverige så får bara ta det som det kommer känner jag. Har vilat från träningen idag och det var nog behövligt. 

Jag och Gustav tog bilen till Antwerp idag efter att han hade tränat och jag lagat min nagel. Vi tog en kaffe och hämtade upp hans jeans som legat och väntat ett bra tag nu. Sen fick vi köpt en present också! Vi åkte hem så fort vi var klara och på vägen hem blev jag så himla trött… Förstår verkligen inte varför. Kan det ha med vitaminer att göra? När vi kom hem var det iallafall sånt himla fint ljus i vårt sovrum så jag var tvungen att ta lite bilder. Vi har inte sett solen på ett bra tag här i stan så att den har dykt upp två dagar i rad nu är guld. Njuter!

Denna mysiga hoodie fick jag med mig hem från London! Det är den skönaste tröjan jag äger och känner jag mig rätt så kommer jag bo i denna så ofta jag kan. Insidan är det gosigaste! Sen älskar jag den grå färgen och att den är oversize. Jag är inne i en riktig hoodie-period just nu!

Nu ikväll väntar middag och sen ska vi bänka oss framför OITNB. Vi ska äta lax, potatis och kall sås. En av våra standard-maträtter här hemma. Vore det kul med ett inlägg om vilka maträtter som är våra typiska middagar? 

Vi hörs imorgon på flygplatsen babes! 

5 Comments

 • Emma

  Det beror på bristen på ljus. Alla blir automatiskt tröttare på vinterhalvåret, men vissa påverkas mer än andra ?? Sug i dig allt solljus du kan. Annars kan du kolla upp D-vitamin också, men jag vet inte hur bra kroppen kan ta upp det om det inte är via solen.

 • frida

  Hej! Som ovanstående nämner beror denna trötthet oftast på bristen av solljus. Många har normala vitamin och blod-värden och dricker oftast tillräckligt men mörkret påverkar melatoninutsöndringen och gör oss trötta. I sjukdomstider som nu med influensa och magsjuka kan vi ju också bli trötta när immunförsvaret ständigt får kämpa mot smittor.
  Älskar din blogg och vardagstips, vore så kul om du tipsade om maträtter, recept du gillar.
  Så mysig och peppig blogg, älskar att klicka in här<3

 • Julia

  Vore super med mer recept här, allt ifrån dom rätterna (vardagsmat) till frukostar, bakverk, nyttiga recept varvat med sådant som ni lyxar till det med (som kan vara både nyttiga och onyttiga). Recept i alla kategorier helt enkelt :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *