Min träning,  Outfits

Träningspepp

– Inlägget innehåller adlinks –

Någon mer än jag som är inne i en galet härlig träningspepp just nu? Efter att jag hittade mitt nya gym här i Mechelen så slog något till i huvudet på mig. Allt jag saknat på ett gym finns helt plötsligt här och jag kan knappt bärga mig till att få gå till gymmet om dagarna nu. Ibland behöver man verkligen bara lite miljöombyte, ett nytt spår att gå efter, en peppande hand eller lite nya träningskläder för att hitta motivationen igen. Jag har länge känt att motivationen inte funnits där på samma vis längre, men nu helt plötsligt har den slagit till från ingenstans och det var precis vad jag behövde.

Jag är så glad över att jag har ett såpass sunt tänk kring min träning nu för tiden. Det finns inga måsten. Eller jo, men jag skulle mer kalla det för ett behov. Jag vet att jag behöver träna för att fungera som person. Jag mår bäst då. När jag får frigöra endorfiner, svettas, gå in i min egna bubbla där bara jag och mitt träningspass existerar. Det är skönt. Jag rensar ut så mycket dåliga energier när jag får träna. Det märks så tydligt på mig för om jag inte tränat på ett tag blir jag så galet lättirriterad, stör mig på allt, blir ledsen mycket oftare och jag känner mig trött. Så, på så vis så vet jag att jag har ett otroligt behov av att träna, men, jag måste inte om jag inte känner för det.

Hur som helst, ni frågar mig dagligen vad jag får min motivation ifrån. Och helt ärligt talat så vet jag inte! Den bara finns där. Men ibland måste man hjälpa till lite, och då skulle jag absolut säga att småsaker som miljöombyte, nya träningskläder eller ett nytt träningspass funkar perfekt för att kicka igång motivationen. Prova något ni aldrig gjort innan, testa att boxas, dansa, lyft tunga vikter eller kör ett löppass. Gå utanför er comfortzone!

Med det sagt så passar jag på att tipsa er om lite träningskläder som jag personligen älskar. Med bra kvalitet och håller som håller saker och ting på plats. <3 Ni brukar uppskatta när jag tipsar om träningskläder so here u go! 

Tights –  HÄR

Mina nya favoriter här hemma! Jag är inte mycket för mönster som ni vet men dessa är bara wow.

Finns även i biker-modellen som är SÅ inne just nu! Skönt när det är så varmt också.

Bikershorts – HÄR

Topp – HÄR // Tights – HÄR

Min personliga favorit som också finns i svart och blått! Så otroligt skönt material och sitter väldigt fint på kroppen. Toppen kan man ha både med eller utan sportbh under (enligt mig). 🙂

Vit croptop – HÄR // Hoodie – HÄR (rea nu) // Svart croptop – HÄR

Croptops är ju min nya grej. Kan nästan inte träna i något annat! Tyckte dessa två var perfekta, en svart och en vit, klassiskt är alltid bäst!

Hoppas ni hittar något! PUSS <3

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *