Outfits

Veckans favoriter

– Inlägget innehåller adlinks –

Jag tycker det var ett tag sedan jag gjorde en veckans favoriter i klädväg så nu kör vi på en. Blandar in lite plagg som ni även frågat om på min Instagram! Brukar vara uppskattat. 😀

1 – HÄR (efterfrågade på instagram) // 2 – HÄR // 3 – HÄR

Om det är något jag fallit för nu när vi gått mot ljusare tider så är det just den beiga byxan. Jag som vanligtvis är en person som älskar att klä mig i svart har verkligen öppnat ögonen för beige. Tycker det är en sån snygg färg och perfekt om man vill ljusa upp en outfit men samtidigt ha långbyxor. Dem första byxorna bar jag i en bild på min instastory, och ni var många som frågade om dem!

Byxa – HÄR // Linne – HÄR // Blazer – HÄR

Förra veckan klickade jag hem denna kritstrecksrandiga kostymen. Älskar stuket! Tänkte att det kan vara snyggt att matcha med ett enkelt vitt linne, som det i mitten!

1 – HÄR // 2 – HÄR // 3 – HÄR (favoriter!!)

Jag har allt mer börjat tycka om skor med lite färg på. Jag köpte nyligen hem ett par sneakers med lite toner av rosa i och jag älskar dem redan! Här kommer två alternativ på sneakers man gärna lägger märke till, och ett par boots som SKA flytta in hos mig iallafall i höst… 😉 Så kaxiga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *