Belgien,  Lifestyle

Veckans planer

Vad kul att så många av er uppskattade gårdagens inlägg! Såg att ni var många som klickade in via min insta-story och det gör mig glad i hjärtat att se. Vi var och handlade hem massa mat igår och är taggade på att köra igång med kosten ordentligt nu! Det kändes dessutom SÅ bra att kliva ut från mataffären med två kassar mat som verkligen kommer gynna kroppen, konstig känsla, men bra såklart! 

Idag är det tisdag och jag har ätit frukost i form av knäckebröd med avokado och tomat. Har dessutom hittat ett nytt favorit-te, ska visa er! Jag satt förresten redo imorse och beställde hem två bikinis från Hanna Schönberg’s kollektion för Meloonpro också, är så taggad på att få hem dem nu! Kvinnan vet ju vad hon sysslar med så att säga, all cred till dig, Hanna! 😉 Ser fram emot att få använda dem till vårens semester. 

Jag tänkte dela med mig av resten av veckans planer:

Idag (tisdag): Jag har precis sminkat mig. Ska göra ett ärende på stan och i eftermiddag ska jag träna.

Onsdag: Träna. Sen har jag tid för nya naglar, har hittat ett par jättefina som jag vill göra! Längtar tills jag får visa er. 😀 På kvällen väntar fotbollsmatch.

Torsdag: Ska fixa fransarna på morgonen och på kvällen blir det nog middag med Gustav och Mike tror jag. Inte helt 100! Ska även hinna träna och packa klart mina resväskor hem till Sverige.

Fredag: Jag tar flyget till Göteborg! Väl hemma väntar julhandling och fix inför självaste julafton. 

Lördag: Julklappsshopping deluxe. Kommer man ångra detta i efterhand? En lördag känns ju sådäääär att ge sig ut på stan. Menmen, you gotta do what you gotta do. 😉

Söndag: Småfixa inför mammas födelsedag och julafton. Det är dan före dopparedan och uppesittarkväll! Föreslog att vi skulle åka till jul på Liseberg under kvällskvisten, vi får se hur det blir med det! Annars ska vi bara mysa. 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *