Belgien,  Lifestyle

Veckans planer

Ny vecka nya tag! Helt sjukt att vi faktiskt är inne på sista veckan/dagarna hemma i Belgien innan vi går på semester och drar oss till Sverige. Men jag ser fram emot denna veckan! Mycket planer på G och det ska bli skönt att säsongen tar slut på riktigt på onsdag. Vi har inte alla dagar planerade ännu men jag tänker att vi drar igenom det som redan är planerat!

(Yes jag har bildbrist..)

Måndag (idag): Idag är det Gustavs födelsedag! Vi har redan väckt honom med skönsång och en kopp kaffe på sängen. Det blir mer firande senare idag! G’s pappa är ju här också så det är mysigt. 🙂

Tisdag: Vi får ännu mer besök i form av resten av G’s familj! Ska bli så kul att få lite besök igen. Men dem kommer ju faktiskt hit av en speciell anledning….

Onsdag: För här vankas det STORMATCH. Gustav och hans lag har ju inte bara lyckats vinna sin liga utan även tagit sig till cupfinal! Det är så otroligt stort här i Belgien. Det är 10 år sedan förra gången och det är helt slutsålt! Tror det kommer vara runt 50 000 fans på plats. Kommer bli så kul! Matchen spelas i Bryssel, sedan på kvällen väntas firande med hela Mechelen (staden & fansen) för att dem vann ligan tidigare i mars. Det kommer bli en lång men otroligt rolig dag!

Torsdag: Besöken drar sig hemåt och det blir nog bara en chill dag här hemma.

Fredag: G ska iväg på avtackningsresa med laget över natten. Så jag ska nog bara vara hemma och börja packa (!!!). Städa iordning inför avfärd och mysa.

Lördag & Söndag: Väldigt oklara dagar då vi inte vet om vi ska dra till Sverige direkt eller om vi ska stanna några dagar till. Vi får se vad som sker helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *