Belgien,  Lifestyle

Veckoplaner

Godmorgon fina ni! 

Det är onsdag och jag startade min dag med att prata med Lovisa på FaceTime ett tag. Om allt går som tänkt så kommer vi ÄNTLIGEN att få ses i Januari efter ett helt år ifrån varandra och jag kan inte bärga mig!!! Ni ska få höra mer när det närmar sig men jag är så lycklig över att få träffa henne snart igen. Tänk att hon nu bott i Australien i snart ett år! Har ni också vänner på distans?

Resten av morgonen har jag spenderat i soffan. Det regnar ute så jag tänker inte ta cykeln till gymmet idag, haha ja, jag är en sån där tönt som inte trotsar regnet för jag vill verkligen inte bli genomblöt innan jag kommer fram, haha, så det får bli senare i eftermiddag istället. Jag har kikat lite på youtube och ätit gröt till frukost, nu tänkte jag ta mig min första kopp kaffe och ta tag i lite jobb. Jag håller på att skriva upp lite idéer till youtube-videor så om ni har önskemål får ni gärna komma med dem! 😀

Här har vi resten av veckans planer:

Onsdag: Planera upp några samarbeten, packa upp väskan från Marbella (nej det är inte gjort ännu…), träna och foodpreppa. 

Torsdag: Träna på morgonen, städa lägenheten samt få undan lite tvätt.

Fredag: Träna på morgonen, posta ett samarbete på Instagram, träffa upp Aileen i Bryssel för brunch! 

Lördag: Vi får besök av G’s pappa så det blir att hitta på något tillsammans!

Söndag: Träna på morgonen, posta en haul på Instagram, fotbollsmatch.

Hoppas ni får en magisk resterande vecka! Det ska jag försöka ha iallafall. <3

PUSS OCH KRAM

Hur jag önskar att min kaffekopp såg ut idag… 😛

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *