Lifestyle

Vi ska resa till….

…MALLIS!! 

Jag och min fina vän Elsa (länk) bokade alldeles precis en resa till Mallorca! Vi har pratat i flera år om att få till en resa tillsammans och nu äntligen bär det av. 😀 Vi ska till Illetas och bara sola, bada, njuta och boosta varandra med energi. SOM jag längtar. Vi åker i slutet på juni så det är inte så långt kvar!

Ni som varit där får gärna komma med alla tips ni sitter inne på. <3 Det blir min första gång på Mallis så vi får se vad jag tycker om det.

Längtar till att få ligga på en solstol en hel dag och att solen i ögonen är mitt enda problem. 😉

One Comment

  • Julia

    Åh vad underbart!! Jag har varit på Mallorca en gång tidigare, älskade stället (älskar Spanien överlag) men tyvärr vart vädret sisådär och det är ju det sista man vill när man åker iväg. Jag är en riktig soltorsk och vill på mina resor när man bara åker en vecka sådär verkligen bara sol, bada, äta gott, träna i den fantastiska miljön och bara vara. Det var helt magiskt varmt och tropiskt som jag älskar och vill ha det men sedan från ingenstans kunde himlen öppna sig när vi låg på stranden så kom en regnskur in men det var snabbt övergående och därefter lika fint igen. Just det berättade en flygvärdinna till mig var typiskt för Mallorca, att det blir just så, hade något med hur Mallorca var beläget om jag förstod rätt. Undrar om det är mer typiskt att man åker på det vissa perioder om året? För det är ju så många som åker just till Mallorca och har vädret på sin sida och då är det verkligen magiskt. Jag själv är så sugen på Illetas, sett så mycket härliga bilder därifrån. Skulle vara kul om du kunde dela med dig av din erfarenhet kring detta när du varit iväg samt kanske sammanställer favorit ställen du fått när det kommer till ev. träningsstråk, restauranger för diverse (lunch, middag, drink, hälsohak), stränder, om hotellet ni kommer bo på är något du rekommenderar mm. Ha en underbar resa och hoppas vädret är med er!!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *