Lifestyle

Vill starta varje morgon såhär

Godmorgon!

Hoppas ni mår fint. Själv har jag haft en riktigt bra morgon så jag känner mig lugn i själen och redo för fredag! Jag försöker få in någon slags rutin här hemma nu. Jag mår alltid bäst av rutiner även på semestern, för min del blir det ju dock inte särskilt mycket semester eftersom jag ändå har jobb att göra när jag är hemma i Sverige. Men jag njuter lite extra av att vara på svensk mark iallafall.

Igår var jag och pappa iväg och handlade hem allt det där som jag måste ha i kylen. Det är så sjukt hur man har olika kylskåp och skafferi, kände mig lugn i själen när vi sedan kom hem med mina varor som jag alltid måste ha hemma. Köpte faktiskt till och med en juicepress till mamma och pappa som jag kan använda mig av när jag är här, har märkt en sån stor skillnad på kroppen nu när jag varit utan min sellerijuice i en vecka, har känt mig trött, seg, hängig och lat typ… Haha. Men nu äntligen finns det en juicepress här hemma också och jag kan göra min efterlängtade gröna juice.

Så min morgon startade såhär! Jag vaknade lite innan sju men låg och drog mig i sängen i nästan två timmar. Pratade lite med Gustav och sen gick jag ned för att göra min juice. Denna gång blev det 3 selleri stänger, 1 citron och 1 grönt äpple. MUMS.

Sedan gav jag mig ut på en morgonpromenad i skogen. Det finns ju ingen mysigare känsla än att promenera runt i skogarna man lekte i som barn. Man kan alla genvägar och smultronställen. Blir alltid så varm i hjärtat när jag går här. <3

Sen kom jag hem och då ordnade jag frukosten ovan. Tre majskakor med keso, tomat, salt och peppar på! Det är så himla gott, ni måste prova. 😉 Jag satte mig i solen på altanen och lyssnade på en podd. 

Meanwhile – uppdatering från Gustav som är i Las Vegas as we speak. Man är ju avis! Fick denna bilden skickad till mig imorse från honom, ser så galet ballt ut!!! Vill också se vegas någon gång i livet, någon av er som varit där? 🙂 

Dagens planer – jag ska strax bege mig mot gymmet. Tänkte träna ett benpass och sen har jag ett riktigt bra lunchrecept i huvudet som jag ska prova. 😉 Ikväll blir det nog middag ute med Paka och sen bara mys hemma med familjen. Det blir nog en bra fredag!

Trevlig helg hörni!

One Comment

  • Saga

    Älskar dina träningskläder 😍 var kommer dina träningsbyxor ifrån och vilken modell är det?
    Btw älskar dig blogg❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *