Lifestyle,  Resor

Yesterday

Här om kvällen åt vi på en jättemysig restaurang som hette Pergamonto. Lovade att återkomma om vad vi tyckte och vi fullkomligt älskade det! Miljön var så himla inbjudande och maten var magisk. Här valde vi att inte äta grekiskt utan jag avnjöt en svamprisotto och Gustav åt en hamburgare. Vi avslutade kalaset med varsin glass. Lätt tio av tio! 

Igår startade vi dagen med ännu ett träningspass, jag brukar inte träna särskilt mycket på semestern annars. Men denna gång har jag verkligen längtat efter att träna varje morgon. Gustav har dessutom ett sommarprogram han måste göra så vi tränar tillsammans om mornarna. Igår sprang han milen och jag körde ett HIIT pass och mycket styrka för hela kroppen. SÅ gött!

Sedan hängde vi på stranden hela dagen. Det var helt magiskt igår! Knappt någon vind och vattnet glittrade så fint. Det blev många dopp, termometern visade över 30 grader!

Sedan blev vi överraskade med Champagne – igen! Dem är så himla gulliga här. Kan varmt rekommendera Asterias Seaside Experience i Pythagorion om ni ska till Samos. 🙂 Så fint ställe med supergod mat och bra läge.

Kvällen kom och jag såg ut såhär,

Kjol – HÄR // Topp – liknande HÄR // Solglasögon – från Dubai // Tofflor – Inuiiki  

Vi hamnade faktiskt på samma restaurang som första kvällen, Aphrodite. Den är så grymt mysig men framförallt är maten helt otrolig. Grekiskt kök och världens gulligaste personal.

Några har frågat om Gustavs skor och dem hittar ni (liknande) HÄR.

Och här har ni gårdagens middag. Världens godaste chicken souvlaki. Trodde inte mina smaklökar när jag tog första tuggan, alltså h.e.r.r.e.g.u.d.

Hemskt att man blivit så fast vid en och samma restaurang men varför bryta ett vinnande koncept? Blir nog ärligt talat detta ikväll också. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *