Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Hemmagjorda hamburgare

/ Tefal /

I går gjorde jag och T hemmagjorda hamburgare till kvällsmat. Vi båda tycker om att laga mat och vi lagar i princip all vår mat själva. De enda gångerna vi överhuvudtaget köper färdigmat är när vi beställer pizza eller liknande. I och med att vi väljer att laga vår egen mat tjänar vi på det. Vi lär oss både att bli bättre i köket samt att vi behåller de där extra pengarna på kontot, som lätt försvinner när man går ut och äter. Istället för att gå ut och äta några gånger i månaden, går vi istället på bio. Vi båda tycker det är mysigt att sitta i en stor biosalong, mumsandes på härliga biopopcorn och se en film vi båda tycker om. Det kallar vi vardagslyx.

Åter till hamburgare, som sagt gjorde vi hemmagjorda hamburgare i går och de blev fenomenala. TIll våra hamburgare brukar vi ha cheddarost, bacon (som vi tillagar i ugn), blandsallad, friscobröd (eventuellt något annat hamburgerbröd), tomat, gurka, rostad lök, lök, pommes frites, ketchup och slutligen, hamburgerdressing. När vi sedan “byggt” ihop vår hamburgare känner vi oss mycket nöjda och kan njuta av maten.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Hemmagjorda hamburgare”