Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Påskfint – Tulpaner

Det närmar sig påsktider och hur fint är det inte med lite fina tulpaner som dekoration? Tulpan är, vid den här årstiden, en växt som verkligen säljer i mängder. De är riktigt vackra och finns i så många fina färger.

Självaste Påsken kommer jag spendera med familjen i Ljungby. Även om jag precis var hemma i Ljungby, ska det ändå bli skönt att få komma hem igen under ledigheten. Det är skönt att få vara med familjen, jag behöver det. På fredag ska familjen en sväng till farmor & farfar, där även min farbror & hans sambo, samt min lille kusin också kommer vara. Det ska bli kul att få träffa dem igen, det var ett tag sedan nu. På lördag blir det en sväng till mormor & morfar, där även min moster & hennes sambo är. Jag har heller inte träffat de på ett tag nu. Det blir lätt så, i och med att jag inte längre bor hemma på samma sätt. Å andra sidan tycker jag det är skönt med mellanrum mellan gångerna, då uppskattar man mer de tillfällena man verkligen träffas.

Nu tänkte jag avrunda detta inlägg, innan jag babblar vidare. 

Ha det gött!

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *