Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Lyxig söndagsfrukost

Ingenting slår en lyxig söndagsfrukost som ett avslut på den här veckan. I dag blev det amerikanska pannkakor med jordgubbssylt, amerikanska blåbär och Nutella. Mums. Efter frukosten ska jag börja packa väskan innan det är dags för hemfärd till Kalmar. Jag är inte direkt på hugget för att åka tillbaka dit. Huh. Just nu hade jag bara velat vara hemma i Ljungby med familjen och vara ledig, men det är bara att bita ihop och finna motivationen. Det är ju trots allt inte kvar till sommaruppehållet. Det ska bli så otroligt skönt och jag har en mängd saker att se fram emot. Den här veckan kommer vi i gruppen börja filma inför videoproduktion 2 och det kommer bli en utmaning. Jag ska även agera skådespelare och det återstår att se hur det går. Haha.

​Vi hörs senare!

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *