Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Kaffe & Jordgubbar

Godförmiddag på er. I dag är det söndag och det är dags för mig att packa mitt pick & pack och åka tillbaka till Kalmar. Känns dock sådär, men det bästa är att jag får träffa T igen – jag har saknat honom. Nu är det bara den kommande veckan som gäller för den här kursen, innan den nya och sista kursen för i år drar igång. Det är helt galet vad fort tiden har gått. Jag förstår inte att snart ett år på universitetet passerat. Om cirkus en månad har jag sommaruppehåll och en resa till Rom (i juni) väntar på oss. Jag är så taggad, det ska bli så skönt och kul.

Nu ska jag käka lite jordgubbar och dricka mitt kaffe. Det gäller att njuta de sista timmarna hemma i solen, i Ljungby.

/ Amélie​

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “Kaffe & Jordgubbar”