Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Jag jobbar på det

Efter en riktigt härlig springtur i Kronoskogen ligger jag nu ute på altanen och solar. Det är riktigt skönt och jag känner hur solen sticker i huden, då vet man att den tar. Hurra! Eller vad säger man? Jag njuter i varje fall till 100%. Mina fräknar har poppat upp lite här och var i ansiktet. Jag har aldrig haft så här mycket fräknar innan, men personligen tycker jag att det är fint med fräknar – tur för mig.

På tal om något annat. Jag har varit så skeptisk till att lyssna på podcasts, varför vet jag inte. Jag har svårigheter med att koncentrera mig och jag antar att det är det som har hindrat mig från att faktiskt ge det en chans och lyssna på någon. Jag fann några som jag tyckte verkade intressanta och tro det eller ej, men jag lyssnar på en av dem nu. Jag har valt att lyssna på sådana som inte är längre än 40 min, det är knappt så att jag hänger med på de fyrtio minuterna, men det är intressant. Jag gör så gott jag kan med koncentrationen men faller så lätt in på andra tankar. Typiskt. Men jag är glad att jag gav det en chans och nu ligger jag här ute i solen och fördriver tiden med att lyssna på några podcasts. Toppen.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *