Okategoriserade

En solig fredag

Godmorgon denna soliga fredag. Det verkar som att det kommer bli en solig och fin dag precis som i går. Jag tänker spendera många timmar i solen och försöka få lite färg. Lite senare i dag ska jag en sväng till biblioteket och låna en bok, därefter lutar det åt att gå en sväng på stan med J och titta på lite klänningar. Men vi får se hur det blir med det. Framåt eftermiddagen när solen inte längre är lika stark eller värmen lika bitande ska jag och T ner till glasstorget. Vi tänkte premiäräta där i dag och sedan gå en sväng i stan. Så mysigt.

Så här ser min plan ut för dagen, än så länge, dock kan den hinna ändras men vad gör det.

Jag knäppte en bild med mobilen igår när vi var ute på vår promenad. Så fint!

/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *