Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Black&White

Jag passade på att ta några “klassiska” solglasögon-selfies.

Vilket gött väder vi har. Solglajjorna har varit på hela dagen, utan dem hade jag varit blind vid det här laget. Eller kanske inte riktigt. Jag började min dag relativt tidigt genom att gå upp klockan 08:10. Mamma och jag bestämde oss häromdagen för att åka en sväng till stugan där mormor & morfar befinner sig. Strax efter att vi hade käkat frukost satte vi oss i bilen och körde till stugan. Det tar ungefär en timme dit, så vi var där runt elvatiden och då hade mormor satt på kaffe som var klart när vi gjorde entré. Kalasbra. Vi satte oss på baksidan i solskenet och fikade bland annat sockerkaka som mormor bakat på morgonen, mandelbiscotti och bullar. Vi hade det riktigt härligt i solen och efter det begav sig mamma & jag ut på vägen för att gå en promenad. Vi gick en rätt så bra bit och jag passade på att ta kort (de kommer upp senare). Vi var rätt trötta sedan när vi kom tillbaka till stugan. Strax efter lunchtid åkte vi hem igen, för att handla till kvällens käk som blir tacos. Så gott och jag är så sugen på det. Nu har jag bara tagit det lugnt och tänkte lägga över bilderna på datorn från dagen, för att sedan publicera dem här.

Vi hörs senare!
/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *