Okategoriserade

Måndagen är här igen

​Plommonträden blommar så fint just nu. Sommaren är bara runt hörnet. 

Helgen är över och måndagen är kommen. Under den här veckan kommer jag ha en hel del att göra. Vi ska bland annat ha, som jag nämnde tidigare, gruppuppgifter samt seminarium. Man kan väl säga att jag på sätt och vis ska forska tillsammans med mina gruppmedlemmar. Låter väldigt klurigt, men eftersom att jag läser en MKV-kurs (Medie och Kommunikationsvetenskap) för tillfället är det till stor del vad man gör under den tiden kursen pågår. Det är på sätt och vis intressant men ändå inte riktigt min grej, det är som sagt lite klurigt. Jag hoppas i alla fall att veckan bara susar förbi och att jag hinner med det jag ska. Solen skiner så härligt ute, jag hoppas att jag hinner med att sitta en stund ute i solen i lugn och ro. Men nu ska jag käka upp min frukost för att sedan ta mig vidare till skolan.

På återseende!

/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *