Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Sommarkänslor i Kalmar

Äntligen är helgen, för min del, här. Här i Kalmar skiner solen och värmen den finns där, dock är det lite åsk-aktigt/mulet ute men det gör mig ingenting. Jag njuter av vädret ändå. Jag har nyligen kommit hem från en härlig promenad ut till Stensö, längs med Kalmarsundsparken. Jag passade på att knäppa några mobilbilder under tiden jag gick, som ni kan se här nedan. Det är så fint i Kalmar, en riktig sommarstad, verkligen. Om en stund ska jag träffa tjejerna en sväng, vi ska handla lite till grillningen i kväll. Vi tänkte även baka någon god efterrätt, men vad vi kommer göra får ni se i ett annat inlägg. Jag tänkte ta med systemkameran och fota lite, de bilderna kommer komma upp i morgon. Kalasbra. Det ska bli så kul med grillkväll, jag längtar redan.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *