Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

En eftermiddag vid slottet

Nu är jag precis hemkommen efter att ha firat Iffa tillsammans med Vivvi, Aida & Erik. Efter skolan begav vi oss till Maxi, där vi köpte med oss ost och kex. Sedan skulle Iffa premiärhandla på Systemet – en klassiker när man fyller 20 – sedan åkte vi vidare till Kalmar slott. Vi satte oss längs med murarna i solen och hade vår lilla picknick. Det var riktigt mysigt och vädret kunde inte ha blivit bättre än vad det var. Har jag tur kanske jag lyckades få lite färg, det hade ju inte skadat. Om en stund tänkte jag sätta mig ner för att skriva den sista hemtentamen för det här läsåret. Jag vill bara bli klar med den nu och ta sommarlov, men det är bara att bita ihop de sista resterande dagarna, innan jag tar lov. Längtar så.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *