Okategoriserade

Inte berättat

Jag har inte berätta vad jag ska i morgon, pappa och jag ska åka en sväng till Stockholm och stannar en natt. I morgon kväll ska inga mindre än, Hollywood Vampires uppträda på Gröna Lund. En av bandmedlemmarna är nämligen, Johnny Depp. Herre du milde. Alltså, jag kan inte förstå att det är sant. Att jag ÄNTLIGEN får chansen att se honom live. Jag hoppas inte att köerna in är allt för långa, tur att vi ska dit tidigt innan konserten börjar. En sådan här chans får man bara en gång i livet och jag tänker ta vara på den till 100 %. Jag tror inte ni förstår hur glad jag är, det kommer bli en önskan som går i uppfyllelse. Man kan väl kort och gott säga att han är min idol, och har varit det sedan jag var runt 9 år. Galet länge i varje fall. Jag är hur taggad som helst och i morgon gäller det.

Jag tänkte börja packa lite senare i kväll, men innan dess ska jag träffa Emilia en sväng. Det var så längesedan sist, det ska bli kul att umgås och snacka en massa med henne. Jag återkommer igen i morgon med uppdatering i Stockholm. Galet.

/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *