Okategoriserade

Bio & Resande

Jag kom nyligen hem efter en lång, men härlig dag i både Kalmar och Växjö. Vi åkte ifrån Kalmar strax innan halv fem, för att hinna till Växjö en stund innan bion började, det vill säga klockan 17:50. När vi anlänt i Växjö gick vi först och köpte biljetter, sedan begav vi oss till den nyrenoverade Hemmakvällsbutiken och handlade oss varsin godispåse. Alltså, Hemmakvällsgodis är bland det godaste som finns. Butiken var riktigt fräsch och inredningen likaså. Dit ska vi definitivt gå fler gånger. När vi hade handlat vårt godis gick vi tillbaka till bion, T köpte popcorn och läsk innan vi gick in för att sätta oss. Bion vi såg var, The nice guys, med de två huvudkaraktärerna Ryan Gossling och Russel Crowe. Filmen var riktigt rolig och det blev några skratt då och då. Filmen var ungefär två timmar lång, precis som de flesta filmer är, vilket är lagom. Nu är jag rätt mör i kroppen och tänkte fixa iordning lite av det jag tog med hem, sedan slappa.

​Mina två favoriter, Milky Dream & Hallonlakrits. Mums. 

/ Amélie

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *