Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

För hon har tagit studenten…

Nog allt har det varit fullspäckade dagar, dels bestående av studentfirande och mycket annat. I går firade vi min syssling, Clara, vi hade hur trevligt som helst. Vid klockan 12:30 åkte jag & Julia tillsammans med mormor & morfar till Värnamo, där Clara gick gymnasiet. Vi åkte med goda marginaler innan utspringet ägde rum, nämligen klockan 14:00. När vi anlänt träffade vi släkten, hälsade och kramades innan vi gjorde oss redo för att fotografera den fina studenten. Det var mängder med folk runt omkring en och det fotograferades överallt. Vädret var halvdant men som tur väl var kom solen fram strax innan utspringet. Vilken tur. När hon sprungit ut tog vi en massa bilder, pratade lite innan vi begav oss vidare till stugan (vår stuga ligger i närheten av där våra sysslingar bor). Vi väntade en stund i stugan innan vi traskade vidare där studentfirande ägde rum. Det bjöds på god buffé, dricka av alla dess slag och god efterrätt. Jag hade riktigt trevligt och det var mycket skratt. Det var riktigt kul att träffa de alla igen, det var ett tag sedan.

Om en stund ska jag och Teodor åka till Kalmar. Pappa och jag åkte hem tidigare från stugan, eftersom vi skulle till Kalmar. Vi ska passa på att frosta av frysen och ta med lite tvätt. Sedan ska vi, när vi ändå har vägarna förbi, stanna i Växjö för att gå på bio och ha det trevligt. Det ska bli riktigt mysigt att gå på bio igen. Det är verkligen min och Teodors grej.

Här nedan följer några bilder från gårdagen.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *