Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Energikrävande men kul

Jag är nyligen hemkommen efter en lång arbetsdag på Maxi. Jag började redan klockan 05:30, innan öppning med att packa upp varor och förbereda i butiken. Mitt alarm ringde 04:55 och det som förvånade mig då var att jag inte var så trött som jag förväntade mig. Det är först nu, när jag kommit hem, hunnit landa och lagt mig i soffan, som tröttheten bara kom. Jag är så där behagligt trött och känner att jag gjort nytta. Det är en av de bästa känslorna, om du frågar mig. Maxi är sannerligen en plats där man har något att göra i princip hela tiden och jag gillar det. I dag har jag arbetat kolonialt med att packa upp varor. I morgon börjar jag samma tid igen, men slutar två timmar tidigare, nämligen klockan 12:00. Känner på mig att de kommande jobbveckorna kommer bli roliga.

Nu tänker jag bädda ner mig under filten och kanske ta en liten tupplur.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *