Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

40års fest

Äntligen kan jag säga att jag tagit helg, som jag har väntat. Efter fyra intensiva arbetsdagar är jag riktigt mör och slut i kroppen. Det tar verkligen på krafterna att börja sin arbetsdag redan vid 07:00 och sluta på eftermiddagen framåt 17-tiden. Huh. Men ack så skönt det är efteråt. Nåväl, i går arbetade jag till klockan 17:00, där efter cyklade jag snabbt hem för att byta om till festkläder. Det väntades 40 års fest för min moster, eftersom festen ägde rum i stugan gjorde vi entré lite senare, på grund av att jag slutade som jag gjorde. När vi väl gjorde entré var närmsta familj/släkten samlade och vi hurrade för “födelsedagsbarnet“. Sedan åt vi grillat med tillbehör och som efterrätt fick vi världens godaste chokladtårta. Alltså, ni anar inte hur god den var. Som den chokladälskare jag är slank det ned hela tre bitar och jag hade kunnat äta ännu fler. Mums. Den var obeskrivligt chokladig och krämig. Gaaaah.

Eftersom vi ungdomar inte riktigt kände för att hänga med de “gamla” (haha), bestämde vi oss för att spela lite sällskapsspel. Vi samlade ihop oss, hällde upp chips/popcorn/choklad och satte oss i gäststugan, där vi skrattade och hade det skoj. Jag och Betty gick även ner en sväng till sjön för att titta på den vackra utsikten och pratade om allt mellan himmel & jord. Sedan, framåt kl. 24:00, åkte vi hem till Ljungby igen och jag agerade chaufför. Sammanfattningsvis var min gårdags kväll i toppklass och jag hade riktigt trevligt. I dag väntas ännu mer firande, men mer om det senare…

Här nedan följer några bilder från i går kväll, hann dock inte fota allt.

Fina Betty nere på bryggan vid sjön. Så vackert där.

​Tro det eller ej, men inget filter på de här två nedersta bilderna. Ser ni hur vacker himmeln var? 

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *