Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Barcelona – Dag II

Nu är vi återigen tillbaka på hotellrummet, efter en lång dag inne i Barcelona. Vi gick upp, precis som i går, strax innan 08:00 och begav oss till frukostserveringen. Den slank ner snabbt och höll oss båda mätta länge. Därefter gick vi till rummet, smörjde in oss med solkräm innan vi lämnade hotellet för att ta en promenad in till stan. På vägen dit gick vi upp på en kulle vid Placa de Espanya, för att ta lite bilder över den fina vyn. Sedan traskade vi vidare till La Rambla, där vi gick längs med gatan fram och tillbaka i flera timmar. Vi besökte olika butiker, satte oss en sväng på stranden och köpte varsin glass. Vi var även inne på matmarknaden, La Boqueria, jösses vad mycket gott de hade där inne. Vi föll båda pladask för en kokosjuice, den var så god och fräsch. Efter några timmar inne i stan tog vi bussen hem till hotellet igen.

Bilder tagna under dagen.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *