Okategoriserade

Som jag har längtat

Söndagen är här, vilket betyder att den här veckan snart är över. Men inte än på några timmar. I dag väntas mitt sista arbetspass på Maxi och jag är hur glad som helst. Det ska bli så skönt att sluta jobba nu på ett tag och återgå till det jag tycker om som mest nuförtiden, nämligen skolan. Jag har verkligen längtat som tusan under de senaste dagarna till att flytta tillbaka till Kalmar, bo med T, träffa mina grymmaste kompisar och studera sådant som jag tycker är kul. Kan det ens bli bättre en så? Mellan klockan 11-16 i dag kommer jag arbeta mina sista fem timmar, på ett tag. Jag hoppas innerligt att jag får återvända till Maxi igen nästa sommar, men även för att jobba helger eller dylikt. Jag ska se till att ordna det. De här veckorna, dagarna och timmarna jag spenderat på Maxi har varit bland de roligaste arbetstimmarna någonsin. Jag har verkligen trivts, arbetat på en bra miljö, trevliga kolegor, med roliga och varierande arbetsuppgifter och så vidare. Jag har i varje fall trivts, riktigt bra. Men nu är min sista dag här och det ska, precis som jag nämnde, bli hur skönt som helst. Nu i veckan ska jag ladda om, börja packa till Kalmar och även förbereda en hel del annat. Toppen.

Bästa plugghörnan i vår lilla etta.

På återseende!

​/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *