Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Konfirmationsfirande

I går var det dags för min lillasyster, Julia, att konfirmera sig. Efter ett x antal veckors konfirmationsläsning kan hon nu lägga det åt sidan. Nu är hon konfirmerad och det firade vi med en stor fest bestående av familj, släkt & vänner. Mamma hade förberett en god buffé, med hembakat bröd, sallader, såser och allt däremellan. Vi ungdomar hade ett eget bord där vi i lugn och ro kunde konversera. Vi passade även på, i väntan på efterrätten, att leta efter pokémon och begav oss ut på en liten promenad genom stan. Jag själv spelar inte, men flera av de andra gjorde det och de fann allt några stycken pokémons. Kalasbra. När vi kommit hem från vår lilla vandring var efterrätten uppdukad och klar för servering. Det serverades allt från marängtårta till olika sorters fudge, det fanns med andra ord gott om kakor. Efter efterrätten tog vi det lugnt, snackade lite och hade allmänt trevligt. Framåt 21-tiden hade alla gäster åkt hem och kvällen den var över. Gårdagen var med andra ord riktigt trevlig, vilket jag tror Julia också tyckte.

Om några timmar kör pappa mig till Alvesta, där jag tar tåget tillbaka till Kalmar. I morgon börjar skolan och det ska bli så kul att träffa kompisarna igen, likaså att börja plugget igen.

Världens bästa syster.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *