Okategoriserade

Mina presenter

Jag fick så himla mycket fina saker på min födelsedag. Jag vet inte hur många gånger jag ska tacka dem. Av mamma och pappa fick jag en resa till Rom tidigare i sommar, läs inlägg, och även en fin kameraväska som jag önskat mig. Av min syster fick jag doftljus och rivsalt. Ett sådant rivsalt har jag velat ha länge, tycker det är lite småhäftigt. Av Teodor fick jag något som jag velat ha länge, nämligen en grå Morris Lady-tröja. Så fina är dem och jag har en sedan tidigare i marinblått. Sedan fick jag en mängd fina presenter av övre släkten, allt från kamerastativ till salt- och pepparkvarnar. Alla presenter jag fick var kanonbra och precis sådant jag önskat mig.

Här nedan är några av de sakerna jag fick. Ni finner produkterna genom att trycka på taggarna.

/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *