Okategoriserade

Är det ens möjligt?

Ni anar inte hur lycklig jag blev i går kväll när jag och Teodor var inne en sväng på Coop. Han skulle handla sig en Ben & Jerry’s och i samma veva som han plockar fram den ser jag tre nya smaker. Va?! Jag har inte hört något om tre nya smaker. Jag som glassälskare, i allmänhet, blev helt lyrisk. Ja, vi köpte alla tre.

I dag testade jag ett litet smakprov från var och en av dem. Min absoluta favorit, av de tre, är Bob Marley’s One Love. En bananglass med kolasås och chokladbitar i form av peace-märken. Riktigt god. De andra två var också goda, särskilt den med kaffe i, nämligen One Sweet World. Den med mint och choklad, Empower Mint, var också riktigt festlig i smaken. Kul att det äntligen kommit några nya Ben & Jerry’s till Sverige. Vi behöver fler av dem.

Gillar ni glass precis som jag, prova de här!

​/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *