Okategoriserade

Äntligen över

Fredagen börjar närma sig sitt slut och helgen den är kommen. I dag gick jag upp runt niotiden, käkade frukost, bäddade med nya sängkläder (älskar nya sängkläder) och förberedde för någon timmes plugg innan tentan. Jäklar vad trött jag varit i dag, vilket ledde till att det inte var det mest aktiva pluggandet. Klockan 13:30 begav jag mig bort till salen där vi skulle skriva tentan. Mitt hjärta slog på högvarv, det kändes som att min bröstkorg var på väg att lämna min kropp. Jag tror ni förstår min nervositet. Strax innan 14:00 kunde vi gå in i salen och sätta oss. Vi alla hann plocka fram pennor, sudd innan provet delades ut. 

Självklart fick jag en total blackout på första frågan (som egentligen var lättaste frågan), sedan fortsatte jag till fråga två och så vidare. Efter att ha svarat på alla frågor, gått igenom alla svar en andra gång, kände jag mig nöjd och lämnade in det. Jag tror och hoppas att det gick bra. Det kändes både bra och dåligt, precis som många andra tyckte. Oavsett hur det gick är jag glad att det är över. Nu kan jag släppa den här kursen och lägga fokus på nästa som börjar på måndag. Jag ser mycket fram emot den nya kursen, berättar mer om den sen. 

Nu i kväll har jag Iffa och Vivvi varit ute och käkat god buffé på en grekisk restaurang i stan. De har riktigt god mat där. Just nu befinner jag mig under min filt i soffan och försöker hitta någon bra film att se. I morgon ska jag städa lägenheten och bara ta det lugnt. Så skönt. 

Innan vi begav oss från tentamens-lokalen knäppte jag en frän bild på trappan.

​/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *