Okategoriserade

Nytt projekt på g

Tiden bara flyger förbi, i dag är det fredag igen och helgen är på intåg. Riktigt skönt, om du frågar mig. I eftermiddag ska jag & T åka hem en sväng till Ljungby igen och åker tillbaka på söndag kväll. Hur har min vecka varit? Min vecka har varit relativt lugn. Det har inte varit överdrivet mycket i skolan, utan de skoldagar vi haft har varit, i mitt tycke, lagom långa.

Som jag tidigare nämnt började en ny kurs i måndags baserad på audio & video – animera, illustrera samt ljudlägga. Riktigt intressant och rolig kurs. Nu känner jag att jag är på gång igen, den här kursen har jag länge sett framemot. Nu i dagarna har vi lärt oss grundprinciper i Adobes program, After Effects, där vi har animerat och liknande. Vi har riktigt bra lärare som själva arbetar med de här programmen och med sådant vi nu ska lära oss. Det tycker jag gör det hela mycket roligare, eftersom de är ett levande bevis på att genom den utbildning jag får kan göra sådant som de sysslar med. De själva har ju studerat liknande program. Helt plötsligt växer mina intressen och idéer ännu mer.

Nästa vecka dras det igång med ny produktion, där vi har till uppgift att skapa en vinjett eller reklamfilm i 10/15 sekunder lång, beroende på om man arbetar själv eller i par. Jag och Iffa ska arbeta tillsammans och skapa någon form av reklamfilm. Nu är det dags för oss att planera och diskutera vårt arbete. Under nästa vecka börjar vi spela in och fixa inför projektet. Jag känner på mig att det här kommer bli kul.

/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *