Okategoriserade

London – Dag I

Nu är vi återigen på hemmaplan efter tre härliga dagar i London. Vårt bagage hann gå upp hela 7,5 kg & de kilona består i princip bara av godis. Gott.

Den 1 januari lyfte planet mot Gatwick, London. Vi landade runt 13-tiden, brittisk tid. Resan dit gick bra, vårt bagage hängde med och planet var i tid. När vi hämtat ut bagaget, köpt biljetter till tåget åkte vi sedan vidare till Victoria Station, i det området vi bodde i. Det tog knappt 10 minuter att gå från stationen till vårt hotell, vilket kändes riktigt bra. Vi checkade in, lämnade väskorna på rummet och begav oss sedan vidare.

Vi tog tåget till Arsenal, där vi såg Arsenal-Crystal Palace mötas i en fotbollsmatch. Från första början skulle vi se en match med Manchester United, se Zlatan, men på grund av säkerhetsskäl släpptes inte turister in hur som helst om de inte hade en koppling till laget. Synd. Men istället fick vi en annan match av resebolaget, det vill säga matchen mellan Arsenal-Crystal Palace och lika spännande var det.

Under fotbollsmatchen hann jag få till några bra bilder, framför allt många roliga när man få se spelarnas ansiktsuttryck eller liknande. Precis som det ska vara vid en fotbollsmatch i England, så ösregnade det som bara den under hela matchen. När vi väl skulle hem var vi så iskalla att tänderna skakade. Men det var det värt.

Efter en lång resdag, kall men spännande fotbollsmatch och lite mat i magen somnade vi som stockar på kvällen.

Det ser otroligt kul ut när man får stillbilder på spelarna när de håller på med sina “gymnastik-konster”.

Teodor tog en matpaus i första halvlek.

Hungriga var vi när vi kom hem till hotellet, vi köpte med oss 20 bitar sushi och käkade det framför film.

/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *