Okategoriserade

Så ensamt

En känsla av trötthet har helt tagit över både mig & min kropp. I dag ska jag passa på att slappa så mycket jag kan, innan jag tar tåget tillbaka till verkligheten, även känt som Kalmar. Precis som jag nämnt tidigare, är jag allt annat än pepp på att komma tillbaka till en tom lägenhet. Det blir så ensamt nu när T har praktik. Tur att jag har mina fina kompisar där.

I går eftermiddag cyklade jag & J bort till Ljungby Arena. Där väntade våra sysslingar, på mammas sida, på oss & tillsammans skulle vi titta på Trojas match mot Skövde. Det var en hel del folk. Där ibland alla satt vi på en rad & hade bra utsikt. Matchen slutade 4-1 till Troja. Härligt. Efter matchen käkade vi pizza & resten av kvällen spenderades framför serier. Toppenbra avslut på en bra lördag.

Än så länge har jag bara hunnit packa ihop det mesta som ska med hem. Jag tänkte gå ut & ta lite frisk luft, det kan jag behöva en dag som den här.

En havlknackig bild från gårdagens match, precis efter att slutsignalen tjutit. Vinst.

/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *