Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

På hemmaplan

En ny vecka är här och jag är åter på hemmaplan, eller i Ljungby, efter en grym vecka i Sälen. Det var min tjugoförsta resa dit tillsammans med familjen och mitt 8 år på snowboard. Jag började åka skidor redan som fyraåring men fick istället upp intresset för snowboard som 10 åring, men lärde mig åka på riktigt när jag var 13 år. Jag älskar livet där uppe i fjällen och att kunna vara ute en heldag i backen och åka. Den känslan är obeskrivlig. Jag hade gärna stannat en vecka till.

I går kväll kom vi hem strax innan 18:00. Vi hade både tur med vädret och trafiken, det rullade på bra för oss på vägen hem. När vi väl var hemma och sakerna var inpackade beställde vi pizza som skulle trösta våra hungriga magar. Efter maten var jag ute på en härlig Ljungby-promenad med en efterlängtad Teodor. I dag vaknade jag efter 13 timmars sömn och har än så länge hunnit plugga lite, duscha, käkat och tänkte sätta på en film nu. En riktigt skön måndag det här.

I dag myser jag runt i min sköna polotröja från Åhlens. Älskar polotröjor.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inga kommentarer “På hemmaplan”