Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

En dag på Ullared

I går runt nio-tiden på morgonen åkte jag, Teodor, hans mamma & syster en sväng till Ullared. Vädret var grådassigt & regnet hängde i luften, därför kändes en dag på Ullared toppen. Vi var dock inte ensamma om att tycka så, det var rätt mycket folk, men det hör till. Det är ett fåtal gånger jag varit där utan att det är knökafullt, däremot tycker jag det är lite småkul att observera vad som händer runt omkring, vilka som är där, vad människor handlar & hur de orkar knuffas med varandra. Min typ av underhållning.

Efter några timmar på Ullared rullade bilen hem till Ljungby igen. Vi fick med oss en hel del förnödenheter som vi länge behövt köpa. I princip allt som stod på vår handlalista (även småsaker utöver det, typiskt) följde med hem & nu gäller det bara att frakta med allt till Kalmar. Det löser sig. På kvällen åt jag, Teodor & Julia varsin kvällsbuffé på Rosegarden. Härligt avslut på en trevlig lördag.

Sushin & maten i allmänhet på Rosegarden är riktigt god. Gahhh – älskar sushi!

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *