Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

På en Skånetur

Vilken härlig dag det har varit. T & jag passade på att ta en tur ner till Skåne & har besökt en hel del platser under resans gång. Vi började med att ta oss ner till Kivik & besökte deras butik där. Därefter tog vi oss vidare till Olof Viktors gårdsbutik/café, som för övrigt är ett av mina favoritcaféer jag någonsin besökt. Dit kan jag verkligen rekommendera er att åka & ta en fika eller köpa en strut med deras hemlagade glass. Mums. Med oss hem fick vi surdegsbröd, fullkornslimpa & en burk med glass. Jag packade med en kylväska fylld med kylklampar, glassen är fortfarande vid liv. När vi lämnat Olof Viktors tog vi oss vidare till Lund & gick inne i stan. Lund ligger mig varmt om hjärtat, det är en sådan fin stad. Sedan tog vi oss ut till Nova Lund & käkade där innan det var dags att åka hem till Ljungby igen.

Nu väntar en härlig Ljungby-promenad i den härliga kvällssolen.

Dagens lunch/fika. Räkstjärtar på briochebröd & morotskaka som dessert. Delikat.

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *