Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

Midsommarhink – En somrig tårta

Man skulle kunna säga att jag gick lös på Maxi när det var extrapris på KitKat. Jag har länge velat göra en tårta med KitKat som en snygg kant runt. I går slog idéen mig. Det blev en midsommarhink fylld med jordgubbar. En tårta med browniebotten, fylld med en len chokladglasyr och en lager med salt karamellsås -> recept på den SALT KARAMELLSÅS, som tränger sig ut mellan kanterna. Gissa om den var god? JA! Jag band ett rött snöre runt, dels för att få den att hålla ihop bättre, men också för att det passar bra ihop med jordgubbarna. Låter det gott?

Receptet finner ni nedan.

Ser ni hur krämig den är på insidan?

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *