Resor

Stockholm – Dag II

I går på resan hem hade jag tänkt skriva del två, men på grund av att jag blev åksjuk fokuserade jag på att återhämta mig istället.

I går tog vi lite sovmorgon. Knallade till frukosten strax innan nio och satt där ett bra tag, för att njuta så mycket som möjligt. När maten var i magen gick vi tillbaka till rummet, fixade oss det sista och packa ihop alla väskor. Därefter checkade vi ut, lämnade vårt bagage och tog oss mot Centralstationen. Väl där tog vi pendeltåget till Solna där vi skulle spendera i stor del av vår dag på Mall of Scandinavia. Snacka om ett stort varuhus. Helt galet. Där spenderade vi några timmar, kikade runt i butiker och åt gott. Jag köpte en jumpsuit från Zara som jag verkligen föll för.

Framåt 15-tiden tog vi tåget in mot stan igen och gick där innan vi hämtade vårt bagage för att ta oss hem. Vi var i Ljungby vid 22-tiden, allt flöt på och vi var lagom sega efter resan. Vi har haft det toppen och nu blir det att vara på hemmaplan framöver.

 

/ Amélie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *