Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

DIY Mini Magnum – OREO

Glass är något jag aldrig tackar nej till. Om jag skulle börja anteckna hur mycket glass jag äter per månad & år skulle jag komma upp i en stor volym. Glass är något som får mig glad & som dessutom smakar gott. Som barn brukade jag ofta köpa pinnglassar från Magnum. Min absoluta favorit var Magnum White. Nu de senaste åren har jag fått en ny favorit som är, Magnum Double Caramel. Jag ÄLSKAR verkligen kolasås & det i glass…omg! 

 

För ett tag sedan köpte jag små glassformar & bestämde mig för att experimentera fram andra smaker i liknande utseende som en Magnum. Den här gången blev det med Oreo-kakor. Tro mig, den blev magiskt god. Det här är ingen glass ni vill missa!

 

Receptet finner ni nedan!

 

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *