Instagram: @ameliesrecept
Instagram: @ameliesrecept

En svettig morgon – Just Dance

Dagen börjar lida mot sitt slut. I morse ringde alarmet klockan 07:00 och som vanligt flög jag upp. Därefter gjorde jag iordning frukost, satte mig bekvämt i soffan framför YouTube. Klockan 09:00 var det dags att vara på plats i skolan, så tjugo i nio begav jag mig dit. När jag väl kommit fram, satt in lunchen i kylen så upptäcker jag att datorn inte är med. Den stod, självklart, kvar hemma i hallen. Jag meddelade projektmedlemmarna och vände hem igen. I dag var en dag som datorn VERKLIGEN behövdes. 

 

Jag cyklade hem i racerfart. Svettades som en gris i min tröja med ull i, som jag först hade på, och kände hur värmeutslagen poppade upp. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta av tröjan, svalka mig och ta på mig skapliga kläder. Fy, jag blir alltid så varm på min rygg. Jag har ett underligt svettsystem där. När jag var ombytt, datorn var med så vände jag tillbaka till skolan där vi i gruppen har arbetat under dagen fram till klockan 15:00. Vi hann med en hel del och har planerat de kommande dagarna hur arbetsfördelningen ser ut. Jag tycker det här projektet ska bli jätteskoj. Jag tänkte berätta det mer ingående i ett annat inlägg senare. 

 

Efter skolan cyklade jag hem i ösregnet. Ni kan ju gissa vad det första jag gjorde var när jag kom hem? Precis, att byta kläder. När myskläderna var på kröp jag ner under en filt i sängen med mellis och fixade lite med musik till projektet. Klockan 18:45 började ett Just Dance-pass på Actic, som jag och Ifa deltog i. Riktigt kul att dansa loss och göra av med lite energi. Nu är jag helt slut och ska käka lite innan jag gör mig klar för TV-kväll, sedan sova. 

 

Det har varit en händelserik torsdag med en svettig morgon, men jag avslutade dagen på bästa sätt med ett gött och svettigt träningspass. I natt kommer jag sova som en stock. Vi hörs!

 

 

/ Amélie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *